Eventsäkerhet & service

Säkra ditt evenemang, skydda dina gäster

När du planerar ditt event vill du säkerställa att det är både säkert och exklusivt. Med våra professionella entrévärdar och eventsäkerhetstjänster kan du skapa en atmosfär av exklusivitet samtidigt som du minimerar riskerna för deltagarna och skyddar egendomen från skador, olyckor och brott.

Säkerhetsvakt på brölloppSäkerhetsvakt på event
event presentation with crowd

entrévärdskap & eventsäkerhet i världsklass

Våra erfarna entrévärdar ger ditt event en extra professionell touch genom trevligt bemötande, utvecklad servicekänsla och hög presentabel och verbal förmåga. Genom att skapa en välkomnande atmosfär kan du öka gästernas upplevelse och göra ditt event minnesvärt.Men exklusivitet är inte allt.

Vi förstår vikten av eventsäkerhet och har därför också ett team av professionella säkerhetsrådgivare och -personal som kan hjälpa dig att minimera risker och skydda deltagarna och egendomen från skador, olyckor och brott. Genom att genomföra en noggrann bedömning av säkerhetsrisken på ditt event kan vi ta lämpliga åtgärder för att säkerställa att allt går smidigt och säkert.

Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig att skapa en exklusiv atmosfär samtidigt som vi säkerställer att ditt event är så säkert som möjligt. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra professionella tjänster och hur vi kan hjälpa dig att skapa det perfekta eventet.

+46 73 368 21 06
info@lanssakerhet.se