KameraövervakningStillbild övervakning på byggplats

Länssäkerhet AB

Säkerhet som en tjänst

Stöld och skadegörelse orsakar skador för miljontals kronor varje år. Genom att korrekt säkra din projektplats eller plats med vår mobila videoövervakning kan du undvika sådana skador som kan förebyggas och förseningar i ditt projekt. Ännu viktigare, att bygga framtiden får aldrig ske på bekostnad av säkerhet och en god natts sömn.

Sänk kostnaderna och se till att ditt projekt fortskrider med mobil videoövervakning

En mobil säkerhetskamera är användbar för otaliga platser. Några av de platser vi säkrar är solparker, vindkraftsparker, byggarbetsplatser, affärs- och industriparker och parkeringsplatser. Med hjälp av innovativ kameraövervakning och direkt action på plats identifieras objudna gäster och oegentligheter. Larmcentral övervakar övervakningsbilderna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och initierar larmuppföljning närhelst det behövs. På så sätt är du alltid säker på effektiv mobil videoövervakning.

  • Förhindrar skador genom omedelbar åtgärd i form av ett inspelat meddelande och siren under oönskade situationer.

  • Inga abonnemangskostnader. Uppföljningskostnader ingår som standard.

  • Inga störningar från inkommande larm efter arbetstid eller kvällstid.

  • Larmhanteringsrapporter skickas via e-post.

  • Kompatibel med app.

Tower one, ett SÄKERT & mobilt KAMERATORN för varje typ av plats

Vi säkrar din byggarbetsplats eller plats genom att tidigt upptäcka misstänkta situationer med våra högkvalitativa, avancerade UFO-övervakningskameror (Unit For Observation). Fördelen med en mobil övervakningsenhet är att vi snabbt kan anpassa oss till förändringarna på din webbplats. Dessutom har varje kamera en siren och högtalare för att avskräcka inkräktare. Dessa förhindrar de flesta incidenter. Vid behov tar vi hand om utplacering av polis eller ordningsvakter. Dessa kostnader ingår i vår tjänst. Vår kommunikation är okomplicerad vilket gör kostnaderna för byggplatssäkerhet tydliga och transparenta för dig.

Vill du veta säkerhetsnivån för din plats?

Har din plats strömförsörjning eller inte? Vi har ett passande säkerhetskamerasystem med fjärrvisning för varje plats. Vi gör det också möjligt att fullt ut visualisera stora ytor. Våra operatörer på Länssäkerhet övervakar alla system och kontrollerar korrekt larmsvar. Styrkan hos Länssäkerhet ligger i tillhandahållandet av helhetslösningar kring säkerhet och säkerhet på varje plats. Ditt arbete kan fortsätta ostört med vår effektiva mobila videoövervakning.

Är du nyfiken på hur säker din plats är? Vi utför gärna en kostnadsfri säkerhetskontroll åt dig. Vi kommer att avgöra vad som är nödvändigt för att helt säkra din projektplats med hjälp av tillfällig och mobil kameraövervakning.

Tower-1Övervakning stillbild

Skydda ditt område idag

Vårt mål är att du som kund ska känna dig säker och trygg oavsätt område, och därför sätter vi alltid kunden i fokus. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din situation.

+46 73 368 21 06
info@lanssakerhet.se