Svartvit övervakningsvideoKameratorn på byggplats

Vi är Länsäkerhet

Mobil säkerhetslösning dygnet runt

Länssäkerhet AB är en mobil proaktiv säkerhetslösning för områden som måste säkras under korta eller långa perioder. Vi levererar dag till dag och kan erbjuda mobil säkerhetslösning 24 timmar om dygnet samt dedikerade larmhanterare som kan svara och interagera med alla oinbjudna gäster inom några sekunder. Länssäkerhet har varit i säkerhetsbranschen i över 20 år.

Säkerhet som tjänst

Säkerhet som en tjänst innebär att vi på Länssäkerhet blir din totalatjänsteleverantör gällande säkerhet och övervakning av din verksamhet. Du får en mer kostnadseffektiv lösning för bevakningen jämfört med vad flera andra aktörer kan erbjuda var för sig.

Kostnaden fördelas som enmånadshyra i stället för att du låser kapital i en stor investering och därprodukterna blir gamla och obrukbara med tiden. Kostnaden är dessutomfullt avdragsgill som en driftskostnad.

AriseHealth logoOE logo2020INC logoThe Paak logo

Anpassade lösningar

Länssäkerhet AB har idag några unika lösningar för områdesäkerhet. Produkterna har utvecklats över tid och anpassas kontinuerligt till vad våra kunder efterfrågar. Länssäkerhet AB kan säkra område från små områden till de mycket stora byggplatserna, till priser där alla kan delta.

Våra flexibla kameramaster kan vi snabbt bevaka tillfälliga områden, så som etablering av byggen, container, byggarbetsplatser, nybyggnationer vindkraftverk samt bostadsprojekt.Vi sätter kunden i fokus för att hitta den bästa lösningen.

Upsättning av säkerhetskameraAxis Q6215-LE PTZ Nätverkskamera
Larmväska

Safetybox 365

SafetyBox 365 är den ultimata säkerhetslösningen för företag som vill skydda sin verksamhet på ett effektivt och innovativt sätt. Med avancerad teknik och banbrytande funktioner erbjuder SafetyBox 365 en omfattande lösning för att säkra ditt företagsområde.

Läs mer
AXIS Q6135-LE PTZ Nätverkskamera

AXIS Q6135-LE PTZ Nätverkskamera

AXIS Q6135-LE är en höghastighets-PTZ-kamera som erbjuder OptimizedIR upp till 250 m samt Lightfinder 2.0 för tydliga, skarpa översikter och utmärkta detaljer i krävande ljusförhållanden.

Läs mer
AXIS Q6215-LE PTZ Nätverkskamera

AXIS Q6215-LE PTZ Nätverkskamera

AXIS Q6215-LE PTZ Network Camera är en robust PTZ-kamera med HDTV 1080p-upplösning och 30x optisk zoom. Den är utformad för de tuffaste förhållandena och kan motstå vindar upp till 245 km/h (152 mph)

Läs mer
HPRC 2400 Första Hjälpen-Väska

HPRC 2400 Första Hjälpen-Väska

Våra väskor från Italienska HPRC av hartsmassa håller absolut högsta kvalité och lämpar sig mycket väl där "vanliga" första hjälpen väskor inte är lämpliga.

Läs mer
Larmväska

larmväska

En helt mobil lösning som är lämplig för tillfälligt larm på byggarbetsplats, kontor, skyddsobjekt, industri och kritisk infrastruktur. Länssäkerhet AB har olika larmväskor att erbjuda. Allt skräddarsys för varje kund.

Läs mer
Larmväska

Axis 2110-VE Säkerhetsradar

Den här smarta enheten som är baserad på nätverket använder avancerad radarteknik för att erbjuda omfattande övervakning av 180° dygnet runt och har en låg falsklarmfrekvens.

Läs mer

Skydda ditt område idag

Vårt mål är att du som kund ska känna dig säker och trygg oavsätt område, och därför sätter vi alltid kunden i fokus. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din situation.

+46 73 368 21 06
info@lanssakerhet.se